Workshop 'Healthy you'

Healthy, good food, foodie, workshops, afvallen, gezond, snel afvallen, ervaring, experience, health, foods, powerfoods

SDHPRO organiseert de workshop 'Healthy you'. Deze workshop gaat over hoe je je fitter kunt voelen, beter en strakker in je vel kunt zitten.

Daarnaast is niet iedereen hetzelfde, ieder lichaam is uniek en vergt soms een andere aanpak. Want wat voor de ene persoon heel goed werkt hoeft voor een ander niet te werken.

De workshop kan aan huis, maar ook op locatie worden gegeven. Uiteraard met een 'Healthy' hapje en drankje. Het maximum aantal personen is acht. Persoonlijk advies kan natuurlijk ook!

Het voordeel van een wat kleinere groep, is de mogelijkheid voor het geven van persoonlijke aandacht.

Aanmelden voor de workshop

Workshop 'Boost yourself'

Live-Room organiseert ook workshops, naast de webshop en de showroomdagen.

Tijdens deze workshop geeft Romey tips en adviezen over een combinaties die je kunt maken in je garderobe, de nieuwste trends, kleuren en pasvormen.

De workshop is er vanaf 3 tot 8 deelnemers. Wil je alleen komen of met zijn tweeën, boek dan een persoonlijke boost voor een een-op-een advies.

En er zijn workshops voor speciale doelgroepen als mantelzorgende vrouwen en die met een chronische aandoening.

Natuurlijk worden deze tips en adviezen gedeeld onder het genot van een hapje en drankje.

De workshops worden op verschillende locaties georganiseerd. Je kunt je hier aanmelden.

Workshop 'All-in-one'

workshops, boost yourself, gezond, er goed uitzien, kleding, fashion, zelverzekerdheid, zelfvertrouwen, beter in je vel zitten, fitter voelen, leuke ervaring, ervaring, gezondheid, fitness, healthy, health, smoothies, food, foodie, powerfood, good food

SDHPRO en Live-Room organiseren ook samen een workshop. Klinken beide workshops interessant? Of is het lastig kiezen? Neem ze allebei!

Met een workshop 'All-in-One' zijn de workshops samengevoegd. Alle tips en adviezen bij elkaar. Een inspirerende en interessante ervaring.

Voor meer informatie en-/of tarieven, bel of mail gerust!