Tanden witten

tanden bleken, witte tanden, thuis bleken, goedkoop, snel, witte tanden, charcoal, houtskool, healthy, onttrekken, bacterien, frisse adem, geen gaatjes, schoon gebit, goedkoop

Mooie, schone en witte tanden. Wie wil dat nou niet? Maar veel van de manieren waarop je dit kunt doen kosten geld of werken niet. Daarnaast, moet je het bij de tandarts laten doen. In een stoel liggen met je gebit op standje sluis. Awkward. Deze manier is beter:

Activated charcoal

Ooit gehoord van activated charcoal? Activated charcoal, oftewel - geactiveerde houtskool. Dit is een nieuwe manier om zelf, thuis je tanden te bleken. Dit poeder komt uit kokosnootbasten. De houtskool heeft een natuurlijke en hoge aantrekkingskracht waardoor ongewenste geuren en bacteriën worden aangetrokken.

Wat je moet doen is van te voren je gebit te reinigen zoals je dat altijd doet. Daarna de tandenborstel met de haartjes in het houtskoolpoeder dopen en poetsen maar! 1-2 minuten poetsen en vervolgens de mond goed spoelen.

Al na 1 keer poetsen zijn je tanden voelbaar schoon en zichtbaar witter, het helpt aan een frisse adem en de houtskoolpoeder is 100% natuurlijk. Na 3 dagen is het verschil echt goed te zien. Je kunt altijd een voor en na foto maken.

Schadelijk?

Nee, deze houtskool is dubbel gefilterd. Wat wil zeggen dat de schuurwaarde niet schadelijk is voor je tandglazuur. Het enige wat het doet is het schoonmaken van de tanden en het tandvlees, waardoor je tanden ook nog eens bestand raken tegen het krijgen van gaatjes.

Voordelen

Een voordeel van de houtskool is dat het tandglazuur niet wordt aangetast. Waardoor de onderste kleur (de gele kleur van de tand) niet bloot komt te liggen. Dus ook de tanden niet verkleuren. Een tweede voordeel is wittere tanden, nog een voordeel is dat het geurtjes verwijdert. Het houtskool zorgt voor bacteriebestrijding en een verbetering van de bloed circulatie in het tandvlees. Het is dubbel gefilterd en dus een lage schuurwaarde. Op sommige sites zelfs te bestellen voor minder dan 10 euro!

TIP .1: Koop een potje en probeer het uit!

Tip .2: Gebruik een oude tandenborstel, dat scheelt je een bamboeborsteltje kopen

Tip .3: Grondig naspoelen

Tip .4: Maak voor- en na- foto’s, zo zie je sneller het verschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *