Over mij

Gezondheid, fitness, afvallen, snel afvallen, ervaring, tips en tricks, ins en outs, healthy, foodie, e-book

Wie ben ik?

Hoi! Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sharon Heinen, ik ben 21 jaar en studerende in het hoge Noorden. Ik ben deze dagen bezig met een voltijd Bachelor studie Hospitality Management. Hiernaast een bijbaan in de Horeca en beginnend blogger.

Tot 1,5 jaar geleden woonde ik nog thuis en deed ik een MBO studie. Wat voor mij betekende dat ik aardig wat tijd over had op een dag. Ik besloot uit te zoeken dat ik er wat beter uit wilde zien. Niet zo zeer dat ik 10 kilo wilde afvallen, want dan zou er niks van mij over blijven. Gewoon, het vetpercentage wat omlaag en het spierpercentage omhoog. Ik wilde mij ook wat fitter voelen, wat strakker in mijn vel zitten.

En nu?

Dankzij die tijd heb ik veel opgestoken van gezondheid, fitness en sport. Wat ik graag met jullie deel op mijn blog.

Tegenwoordig doe ik een HBO studie, wat betekend dat je minder vrije tijd hebt en meer met de studie bezig bent dan met jezelf. Toch wil ik er altijd voor zorgen dat ik er verzorgd uitzie. Behalve als ik thuis ben, dan zit ik het liefst in mijn joggingbroek met mijn haar omhoog. Naast de uiterlijke verzorging ook goed voor mijzelf te zorgen met name voeding.

Mijn blog?

In mijn blog zet ik verschillende artikelen met informatie en producten. Over gezondheid, sport en fitness. Naast mijn blog heb ik ook een (actief) social media account. Follow me on Instagram! @sdhpro_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *